dimecres, 5 de juny del 2013

VIATGE: 
5H i 25 min . 
Al sortir del centre, ens vam dirigir a barcelona a l'aeroport del prat a les 13:25 h i vam arribar a itàlia a les 18:50. 
Un cop vam arribar, ens van deixar 30 min de descans per a passejar i després ens vam dirigir cap a un autocar que ens va portar a Venècia on allí, només arribar a l'hotel vam anar a la discoteca  "Disco Club Piccolo Mondo" i al acabar, tots a dormi. 
El dia següent ens vam despertar a les 9h per esmorzar en l'hotel i marxar dirèctes per a montar-nos en les gondoles, en grups de 4 uns radere dels altres.
A les13h aproximadament, vam tornar a dinar. Un cop vam acabar, ens vam fer diverses activitats sobre l'historia de venècia i ens van portar a veure la Santa Maria della Salute (Santa María de la Salut, en italià). 


A les 19 aproximadament vam tornar a l'hotel , per segon cop i per fi ens van deixar un temps lliure per a banyar-nos en la piscina o bé per a practicar les diferents activitats que presentava l'hotel.
Vam sopar i després ens van ficar una pel·licula en el cine de l'hotel i un cop acavada la pel·licula vam marxar a dormir. 




El següent dia ens vam despertar i vam esmorzar en l'hotel, tot següit ens va venir a buscar un autocar per traslladar-nos cap a Florència.
El Ponte Vecchio
El Palazzo Vecchio
Un cop vam arribar a Florència, vam visiar El Ponte Vecchio, El Palazzo Vecchio, 
 













 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada